Varmeanlegg

Optimaliserte løsninger for dine behov

Be om pristilbud

Profesjonell installasjon av varmesystemer

Hønefoss VVS AS er spesialister på installasjon og vedlikehold av varmeanlegg. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som oppfyller dine behov for effektiv oppvarming og energieffektivitet. Vårt team har omfattende kunnskap om ulike varmesystemer og kan veilede deg gjennom valgprosessen.

Vi tilbyr:

  • Installasjon av varmesystemer: Vi installerer luft/luft-, luft/vann- og væske/vann-varmepumper og andre varmekilder basert på dine preferanser og behov. Vårt team sørger for riktig dimensjonering og plassering av varmekildene for optimal varmefordeling.

  • Service og vedlikehold: Vi tilbyr regelmessig service og vedlikehold av ditt varmeanlegg for å sikre optimal drift og levetid. Våre erfarne teknikere utfører inspeksjoner, rengjøring og eventuelle reparasjoner som er nødvendige for å opprettholde systemets effektivitet.

  • Energioptimalisering: Vi gir råd om energieffektive tiltak for å redusere varmeutgiftene. Dette kan inkludere isolasjon, termostater, automatisk styringssystem og andre løsninger som bidrar til energibesparelser.

Vurderer du å skifte oppvarmingssystem?

Våre erfarne teknikere har god kunnskap om de ulike alternativene du kan velge mellom. Ta kontakt for en hyggelig prat.

Kontakt oss