Rehabilitering

Vi fornyer ditt baderom

Be om pristilbud

Gi badet nytt liv

Hønefoss VVS AS har omfattende erfaring med rehabilitering av bad og kan hjelpe deg med å transformere ditt gamle eller utdaterte bad til en funksjonell og moderne oase. Vi tar oss av hele prosessen, fra planlegging og design til installasjon og ferdigstillelse.

Vi tilbyr:

  • Demontering og fjerning: Vi fjerner eksisterende inventar, fliser og rørsystemer i henhold til prosjektets krav. Vi sikrer en grundig og profesjonell demontering for å legge til rette for en vellykket rehabilitering.

  • Rørleggingsarbeid: Våre rørleggere installerer nye rørsystemer for vannforsyning, avløp og varmtvannsberedere. Vi sørger for at rørene er korrekt dimensjonert og plassert for å oppnå optimal funksjonalitet.

  • Flislegging og overflatebehandling: Vi tilbyr profesjonell flislegging og overflatebehandling for å gi badet ditt et nytt og stilfullt utseende. Våre erfarne håndverkere sikrer høy kvalitet og presisjon i arbeidet.

  • Montering av sanitærutstyr: Vi installerer dusjer, badekar, toaletter, servantbatterier og annet sanitærutstyr i henhold til dine preferanser og behov. Vi sørger for at alt utstyr er riktig tilpasset og fungerer som det skal.

Skal du pusse opp badet?

Hønefoss VVS AS tilbyr totalrenovering av ditt bad. Ta kontakt for å avtale befaring.

Kontakt oss